Form of Work
Filmy i seriale
(42)
Czasopisma
(7)
Książki
(2)
Muzyka
(1)
Status
available
(53)
Branch
Biblioteka "Przy Narutowicza" (W23)
(1)
Biblioteka "Białobrzeska" (W33)
(4)
Biblioteka "Pod Skrzydłami" (W75)
(4)
Biblioteka "Piątka" (BD5)
(12)
Wypożyczalnia Książek Naukowych (WKN)
(1)
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
(19)
Biblioteka "Przy Baleya" (BD48)
(1)
Biblioteka "Skarżyńskiego" (BD68)
(10)
XI Czytelnia Naukowa (Wypożyczenia)
(1)
Author
Sheridan, Kelly (1977- )
(10)
Wyrąbkiewicz, Beata (1972- )
(10)
Lesser, Elena
(6)
Roth, Arnie
(6)
Allen, Elise
(5)
Borowiec, Piotr (1963- )
(5)
Colvin, Eric
(5)
Ruby, Cliff
(5)
Kmiecik-Micali, Dominika
(4)
Kunikowska, Agnieszka (1968- )
(4)
Gudowski, Maciej (1955- )
(3)
Hurley, Owen
(3)
Lau, William
(3)
Polański, Roman (1933- )
(3)
Robaczewska, Barbara
(3)
Stuhr, Jerzy (1947- )
(3)
Tockar, Lee (1969- )
(3)
Wizmur, Joanna (1957-2008)
(3)
Zieliński, Piotr (tłumacz)
(3)
Allen, Woody (1935- )
(2)
Barr, Kathleen (1967- )
(2)
Bałazy, Dobrosława (1957- )
(2)
Cruz, Penélope (1974- )
(2)
Domagalik, Małgorzata (1957- )
(2)
Galia, Zuzanna
(2)
Griebe, Frank (1965- )
(2)
Gudejko-Masalska, Małgorzata
(2)
Helten, Conrad
(2)
Kopczyński, Jacek (1971- )
(2)
Krzysztofik, Katarzyna
(2)
Lyons, Melissa
(2)
Martishius, Walter P. (1959- )
(2)
Menken, Alan (1949- )
(2)
Olesiński, Ryszard
(2)
Richardson, Greg
(2)
Sarandon, Susan (1946- )
(2)
Szydłowski, Janusz
(2)
Tykwer, Tom (1965- )
(2)
Wiśniewski, Janusz Leon (1954- )
(2)
Zwolińska-Sładanowska, Agnieszka
(2)
Ackerman, Thomas
(1)
Adamek, Witold (1945-2017)
(1)
Adams, Joey Lauren (1968- )
(1)
Aguirresarobe, Javier (1948- )
(1)
Akdoğan, İlayda
(1)
Alexander, Jason (1959- )
(1)
Almodóvar, Pedro (1949- )
(1)
Altman, John (1949- )
(1)
Aniston, Jennifer (1969- )
(1)
Apostolakis, Anna
(1)
Bancroft, Anthony
(1)
Barbera, Joseph (1911-2006)
(1)
Bardem, Javier (1969- )
(1)
Barsotti, Marcel (1963- )
(1)
Bart, Andrzej (1952- )
(1)
Becker, Wolfgang (1954- )
(1)
Bednarski, Włodzimierz (1935- )
(1)
Benmussa, Robert
(1)
Berner, Alexander (1966- )
(1)
Bier, Susanne (1960- )
(1)
Birkin, Andrew (1945- )
(1)
Blanchett, Cate (1969- )
(1)
Bończyk, Jacek (1967- )
(1)
Brach, Gérard (1927-2006)
(1)
Brion, Jon (1963- )
(1)
Broadbent, Jim (1949- )
(1)
Brody, Adrien (1973- )
(1)
Brühl, Daniel (1978- )
(1)
Buck, Chris
(1)
Bukrewicz, Paweł
(1)
Bullock, Sandra (1964- )
(1)
Buzek, Agata (1976- )
(1)
Carpenter, Russell (1950- )
(1)
Castro, Pilar
(1)
Chajdecki, Bartosz (1980- )
(1)
Chelsom, Peter (1956- )
(1)
Chizallet, David
(1)
Chmielnik, Jacek (1953-2007)
(1)
Claire-Wybieralska, Małgorzata
(1)
Clarkson, Patricia (1959- )
(1)
Close, Glenn (1947- )
(1)
Colman, Olivia (1974- )
(1)
Cook, Barry (1969- )
(1)
Cuesta, Inma
(1)
Cummer, Anna
(1)
Curry, Tim (1946- )
(1)
Czechowicz, Mieczysław (1930-1991)
(1)
Davis, Elliot
(1)
De Borman, John
(1)
De Niro, Robert (1943- )
(1)
Deka, Agata
(1)
Deschanel, Caleb (1944- )
(1)
Diaz, Cameron (1972- )
(1)
Dickerson, Rich
(1)
Doğuşlu, Doğa Zeynep
(1)
Duane, Diane
(1)
Dumała, Krzysztof (filmografia)
(1)
Duryasz, Wojciech (1940- )
(1)
Dyllus, Paweł
(1)
Dyrholm, Trine (1972- )
(1)
Year
2010 - 2019
(25)
2000 - 2009
(27)
Time Period of Creation
2001-
(3)
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
Country
Poland
(51)
Language
English
(32)
Polish
(13)
Italian
(2)
Danish
(1)
German
(1)
Demographic Group
Film francuski
(2)
Film niemiecki
(2)
Film amerykański
(1)
Film angielski
(1)
Film hiszpański
(1)
Film polski
(1)
Film turecki
(1)
Muzyka angielska
(1)
Subject
Domagalik, Małgorzata
(2)
Wiśniewski, Janusz Leon
(2)
Getto warszawskie
(1)
Holokaust
(1)
II wojna światowa (1939-1945)
(1)
Janczarski, Czesław
(1)
Kompozytorzy polscy
(1)
Księgarze
(1)
Matki i córki
(1)
Małżeństwo
(1)
Małżeństwo aranżowane
(1)
Miłość
(1)
Munro, Alice
(1)
Nastolatki
(1)
Nauka
(1)
Obyczaje i zwyczaje
(1)
Pianiści polscy
(1)
Poczta elektroniczna
(1)
Relacje międzyludzkie
(1)
Rodzeństwo
(1)
Rodzina
(1)
Szpilman, Władysław
(1)
Winehouse, Amy
(1)
Żydzi
(1)
Subject: work
Destino
(1)
Miś Uszatek
(1)
Pronto
(1)
Silencio
(1)
Śmierć miasta
(1)
Subject: time
1901-2000
(1)
1939-1945
(1)
Subject: place
Turcja
(1)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(1)
Genre/Form
Film fabularny
(23)
Film animowany
(17)
Film dla dzieci i młodzieży
(17)
Komedia
(14)
Dramat filmowy
(12)
Adaptacja filmowa
(5)
Czasopisma kobiece polskie
(4)
Film biograficzny
(3)
Film obyczajowy
(3)
Film muzyczny
(2)
Film przygodowy
(2)
Listy polskie
(2)
Thriller
(2)
Czasopisma popularno-naukowe polskie
(1)
Czasopisma sportowe polskie
(1)
Film dokumentalny
(1)
Film fantastyczny
(1)
Film historyczny
(1)
Film psychologiczny
(1)
Film sensacyjny
(1)
Film wojenny
(1)
Komedia romantyczna
(1)
Pieśń i piosenka
(1)
Romans
(1)
52 results Filter
Movie
DVD
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Scooby Doo, where are you! = Scooby-Doo! i Mumia / produced and directed by Joseph Barbera and William Hanna. - Wersja pol. / reż. Romuald Robaczyński. - Warszawa: Wydawnictwo Bauer, 2010. - 1 dysk optyczny (43 min) : dźw., kolor ; 12 cm + książka.
(Kolekcja Scooby-Doo! ; t. 1)
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
All copies are currently unavailable
Biblioteka "Przy Baleya" (BD48)
All copies are currently unavailable
Movie
DVD
In basket
Good bye Lenin! / ein Film von Wolfgang Becker ; drehbuch Bernd Lichtenberg. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, [2006]. - 1 dysk optyczny (DVD) (116 min) : dźw., kolor. ; 12 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
All copies are currently unavailable
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Pod Skrzydłami" (W75)
All copies are currently unavailable
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Pod Skrzydłami" (W75)
All copies are currently unavailable
Movie
DVD
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Pod Skrzydłami" (W75)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
The sunshine boys = Słoneczni chłopcy / teleplay Neil Simon ; prod. and dir. by John Erman. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2004. - 1 dysk optyczny (85 min) : dźw., kolor. ; 12 cm.
Temat: Komedia
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Home on the Range = Rogate Ranczo / written & dir. by Will Finn and John Sanford. - Wersja polska / reż. Joanna Wizmur. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2012. - 1 dysk optyczny (73 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + książka : 13, [1] s. ; 20 cm.
(Zaczarowana Kolekcja Disneya ; t. 13)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Białobrzeska" (W33)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Barbie Mariposa / written by Elise Allen ; dir. by Conrad Helten. - Wersja pol. / reż. Agnieszka Zwolińska. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2008. - 1 dysk optyczny (75 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + broszura (20 s. : il. ; 19 cm).
(Kolekcja Barbie ; t. 12)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Barbie presents Thumbelina = Barbie przedstawia Calineczkę / written by Elise Allen ; dir. by Conrad Helten. - Wersja pol. / reż. Agnieszka Zwolińska. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2009. - 1 dysk optyczny (75 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + broszura (20 s. : il. ; 19 cm).
(Kolekcja Barbie ; t. 15)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Przystanek Książka" (BD41)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Barbie as Rapunzel = Barbie jako Roszpunka / written by Cliff Ruby, Elana Lesser ; dir. Owen Hurley. - Wersja pol. / reż. Dobrosława Bałazy. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2008. - 1 dysk optyczny (84 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + broszura (20 s. : il. ; 19 cm).
(Kolekcja Barbie ; 5)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Skarżyńskiego" (BD68)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Barbie in the Nutcracker = Barbie w Dziadku do orzechów / written by Linda Engelsiepen, Hilary Hinkle, Rob Hudnut ; directed by Owen Hurley. - Wersja pol. / reż. Dobrosława Bałazy. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2008. - 1 dysk optyczny (76 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + broszura : 20 s. : il. ; 19 cm.
(Kolekcja Barbie ; t. 9)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Skarżyńskiego" (BD68)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Miś Uszatek : zabawy Misia Uszatka : według opowiadań Czesława Janczarskiego. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2008. - 1 dysk optyczny (40 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + książeczka.
(Limitowana Kolekcja Misia Uszatka t. 4)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka "Skarżyńskiego" (BD68)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Rewers / reż. Borys Lankosz ; scen. Andrzej Bart. - [Warszawa] : Wydawnictwo Bauer, 2010. - 1 dysk optyczny (96 min) : dźw., kolor. ; 12 cm.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka "Białobrzeska" (W33)
All copies are currently unavailable
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Barbie Fairytopia : Mermaidia = Syrenkolandia / directed by William Lau, Walter P. Martishius ; written by Elise Allen. - Wersja pol. / reż. Joanna Wizmur. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2008. - 1 dysk optyczny (75 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + broszura (20 s. : il. ; 19 cm).
(Kolekcja Barbie ; t. 7)
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Biblioteka "Skarżyńskiego" (BD68)
All copies are currently unavailable
Movie
In basket
Barbie Fairytopia magic of the rainbow = Barbie Fairytopia i magia tęczy / written by Elise Allen ; dir. William Lau. - Wersja pol. / reż. Joanna Węgrzynowska. - Warszawa : Wydawnictwo Bauer, 2008. - 1 dysk optyczny (75 min) : dźw., kolor. ; 12 cm + broszura (20 s. : il. ; 19 cm).
(Kolekcja Barbie ; t. 8)
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Biblioteka "Piątka" (BD5)
All copies are currently unavailable
Biblioteka "Skarżyńskiego" (BD68)
All copies are currently unavailable
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again